hero

Nuevo Companeros 1;2;3

Nuevo Companeros 1;2;3

2024-07-12
Nacionalinė švietimo agentūra
Jau galima susipažinti su vadovėliais ispanų kalbai mokytis paskelbtais Švietimo portale. Vadovėlių „NUEVO COMPAÑEROS 1;2;3“ komplektai 6-7-8 klasėms yra tinkami naudoti pagrindiniame ugdyme su mokiniais, kurie ispanų kalbos mokosi pirmus metus. Juose pateikta mokymosi medžiaga atitinka užsienio kalbos (antrosios) bendrąją ugdymo programą ir padeda ją įgyvendinti: tenkina bendroje ugdymo programoje atitinkamų pasiekimo sričių (supratimas, raiška, sąveika, tarpininkavimas) ir nurodytų kompetencijų (pažinimo, kūrybiškumo, komunikavimo, skaitmeninė, pilietiškumo, socialinė, emocinė ir sveikos gyvensenos, kultūrinė) ugdymą.
Kiekvieno vadovėlio komplektą sudaro 9 temos, suskirstytos į kelias skirtingas sekcijas, pvz. kultūra, refleksija ir kt.
Komplekto dalys:
• Mokinio knyga su interaktyviu skaitmeniniu kodu;
• Pratybų knyga su interaktyviu skaitmeniniu kodu;
• Mokytojo knyga-didaktinis gidas su atsisiunčiamais įrašai.
Mokinio knygoje yra 9 temos bei 3 papildomi projektai, kuriuose pateiktos ispanų kaip antros užsienio kalbos klausymo, skaitymo, rašymo ir kalbėjimo įgūdžiams lavinti skirtos užduotys.
Pratybų knyga papildo komplektą užduotimis, skirtomis atlikti mokantis iš vaizdo medžiagos. Mokytojo knyga-didaktinis gidas padeda mokytojui žingsnis po žingsnio pasiruošti visoms temoms, pateikia užduočių pavyzdžių kiekvienai pamokai.
Internetinėje svetainėje galima rasti įvairios papildomos medžiagos, skirtos mokytojui: žemėlapių, skaidrių paruoštukų, žaidimų knygą ir t.t.