hero

Vadovėlių duomenų bazė

Matematika visiems. 7 klasė. 1 dalis

Vida Meškauskaitė, Vilma Pipirienė, Žydrūnė Stundžienė
Pirmieji mokslo metai, kai įsigalėjo naujosios pagrindinio ugdymo bendrosios programos, buvo sunkūs visiems: mokiniams, mokytojams, leidėjams. Mokytojai turėjo mokyti, nors nebuvo iš ko mokyti. Mokiniai, norėdami nors šį tą suprasti ir išmokti, nebegalėjo „varnų šaudyti“, nes irgi neturėjo iš ko mokytis. Leidėjai turėjo verstis per galvas, nes iškart reikėjo parengti kelis vadovėlius. O tam, kaip žinia, reikia daug resursų ir laiko, kurio neturėjome... Bet po truputį viskas stoja į savo vėžes.
Išplėsti Suskleisti

Startavę su pagalbine priemone „Matematika visiems 7. Lengvesniam gyvenimui“ jau džiaugiamės galėdami pristatyti pagal naujas pagrindinio ugdymo bendrąsias programas parengtą vadovėlį „Matematika visiems. 7 klasė“. Jis yra vadovėlių serijos „Matematika visiems“ tęsinys, jo struktūra identiška: dvi dalys po 6 skyrius kiekvienoje; skyriuje be teorinės medžiagos ir jai įsisavinti skirtų uždavinių, dar pateikti kartojimo uždaviniai, kurių atsakymai yra vadovėlio gale, pasitikrinimo užduotys ir darbui grupėse skirtas uždavinys. Kaip ir visi šios serijos vadovėliai, taip ir šis yra orientuotas į mokinį, mokymosi medžiaga pritaikyta įvairių gebėjimų mokiniams. Autorės stengėsi turinį kuo labiau susieti su šio amžiaus mokinių patirtimis bei realiu gyvenimu. Rengiant vadovėlį buvo stengiamasi kiekvienam mokiniui sudaryti galimybę per matematikos mokymosi turinį ugdytis matematinį ir statistinį raštingumą, mokytis matematiškai samprotauti ir įgytas kompetencijas taikyti kasdienių, realių, aktualių ir mokiniams suprantamų problemų sprendimui.

Atsiliepimai

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę vartotojai. Norėdami prisijungti, paspauskite .

Netinkami, pažeidžiantys įstatymus skaitytojų atsiliepimai bus šalinami. Už atsiliepimus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę asmenys.

Papildoma informacija

Lietuvoje išleistas vadovėlis
Ugdymo programos pavadinimas:
Pagrindinio ugdymo programa
Dalykų grupės pavadinimas:
Matematinis, gamtamokslinis ir technologinis ugdymas
Vadovėlio dalis:
1
Vadovėlio dalių skaičius:
2
Vadovėlio serija:
Matematika visiems
Vertintojai:
Edmundas Mazėtis, Regina Aužbikavičienė, Donata Duksienė
Tinkamumas specialiųjų ugdymosi poreikių turinčių mokinių ugdymui:
Ne
Klasės:
7 klasė
Kalba:
lietuvių
Puslapių skaičius:
136
Pirmojo leidimo metai:
2024
Leidimas:
Vadovėlio pirmasis leidimas
ISBN:
978-609-433-327-9
Skaitmeninis:
Ne
Teikėjas:
BĮ UAB TEV
Teikėjo adresas:
Mokslininkų g. 2A, LT-08412 Vilnius
Teikėjo telefonas:
852729318
Teikėjo svetainė:
Teikėjo el. paštas: